Skip to navigation
Skip to content
Chobot design
Meble kuchenne
Angielskie
Hamptons
Nowoczesne
Skandynawskie
Loftowe
Prowansalskie
Klasyczne
AGD Smeg
AGD Miele
AGD Electrolux
Lacanche
Shaws of Darwen
Meble na wymiar
Meble łazienkowe
Meble salonowe
Meble dziecięce
Meble przedpokojowe
Stoły
Garderoby
Inne
Drzwi
Angielskie
Nowoczesne
Kolekcja
Meble kontraktowe
Hotelowe
Biura
Restauracyjne
Sklepowe
Stoły
Inne
Portfolio
O nas
Kim jesteśmy?
Ludzie
Zobacz produkcję
Jak zamówić?
Ekspozycja
Ludzie
Zobacz produkcję
Jak zamówić?
Realizacje
Kuchnie
Drzwi
Meble Kontraktowe
Meble na Wymiar
Wyprzedaż
Kontakt
Projektanci
Andrzej Jackiewicz
Bogdan Hryniszyn
Katarzyna Dobiesz
Weronika Brala
Katarzyna Chylińska
Polityka prywatności
Napisz do nas
Blogi
Blog Projektancki
Blog kulinarny
Inspirujemy
Leitmotiv
Dynia
Grzyby
Szparagi
Ziemniak
Top & Goście
Know How
Ciasta
Dodatki
Sosy & Pasty
Spiżarnia
Święta
Boże Narodzenie
Wielkanoc
Menu główne
Ciasto w roli głównej
Pasta
Pizza & Chleb
Placki & Pierogi
Tarta & Wypieki
Filiżanka & Szkło
Mały talerz
Przekąski & Ser
Sałatki
Śniadania
Zapiekanki
Mięsa
Słodka & Słona woda
Słodkości
Talerz głęboki
Podróżujemy
Afryka & Bliski Wschód
Kuchania Arabska
Kuchnia Żydowska
Ameryka
Meksyk
Azja
Chiny
Indie
Japonia
Europa
Francja
Grecja & Chorwacja
Polska
Włochy
Strona główna
>
Blog kulinarny
>
szparagi
>
Szparagi z szynką
drukuj
Szparagi z szynką
Szparagi obrać i gotować 12 minut w osolonej wodzie.
Plasterki szynki posmarować majonezem i zawinąć w nie szparagi.