Porcja na 3-4 osoby, wg Kwestii Smaku Składniki: 200 g…
zobacz przepisSKŁADNIKI: kilka borowików (pokrojone w kawałki) cebula…
zobacz przepisSKŁADNIKI: makaron tagliatelle pęczek zielonych…
zobacz przepisSkładniki: 500 g makaronu pappardelle 1 łyżka oliwy 1…
zobacz przepisSkładniki: masło 45 g 250 g pieczarek 2 pory pokrojone…
zobacz przepisSKŁADNIKI: 250 g makaronu tagliatelle 400 g wątróbek…
zobacz przepisNa 3-4 osoby: kawałek fileta z łososia (świeży)…
zobacz przepisSKŁADNIKI: cebula dymka, pęczek 2 ząbki czosnku 250 g…
zobacz przepisDanie bardzo smaczne i szybko wykonalne. SOS POMIDOROWY:…
zobacz przepisNajprostsze – najlepsze. Dowolny makaron…
zobacz przepisWątróbka szczególnie modna aktualnie nie jest. Natomiast…
zobacz przepisPici. Makaron trochę grubszy niż spagetti. Podobno…
zobacz przepisTypowa potrawa tym razem przez mnie nieco zmodyfikowana. Do…
zobacz przepisBardzo czasochłonna zapiekanka w mojej dzisiejszej wersji…
zobacz przepisCannelloni i tuńczyk to standardowe połączenie. Dziś z…
zobacz przepisUdany pomysł. Doskonałym akcentem jest zarówno duża…
zobacz przepisZadanie główne: dobrze ugotować makaron. Nie może być…
zobacz przepis150 g makaronu (może być razowy) 1 ząbek czosnku 100…
zobacz przepisTym razem w pewnej części autorem przepisu jest sklep…
zobacz przepisKuchnię chińską pozanajemy według BBC. Motyw przewodni:…
zobacz przepisBardzo sprytne danie – to najlepszy komentarz. Niby…
zobacz przepisKolejny pomysł na zapiekankę z włoskiej książki…
zobacz przepisPieczarki w smaku są super, tylko podczas obierania można…
zobacz przepisLubię makaron zapiekamy z mieszanką ricoty, mozarelli…
zobacz przepisKiedyś nie miałam zaufania do dań z dynii. Nie miałam…
zobacz przepisKtóż nie lubi pewniaków z włoskiej kuchni? Lazania z…
zobacz przepisMakaron wielkie muszle. Malownicza zabawa. Sos pomidorowy…
zobacz przepisMakaron cannelloni to wbrew pozorom niesłychane wyzwanie.…
zobacz przepisDostałam piękny makaron cannelloni. Co z niego…
zobacz przepisHm… Podróże kształcą. Kuchnia włoska wygląda…
zobacz przepis