Składniki: 200 g maku (półtorej szklanki) pół szklanki…
zobacz przepispół kilo mąki 250 g tłuszczu (roztopionej i ostudzonej…
zobacz przepisCiasto na paszteciki: 1/2 kg mąki 1/4 kg tłuszczu (np.…
zobacz przepisBlat mazurka: 100g masła 200g mąki 1 jajko 5 łyżeczek…
zobacz przepisBlat mazurka: 100g masła 200g mąki 1 jajko 5 łyżeczek…
zobacz przepisBlat mazurka: 100g masła 200g mąki 1 jajko 5 łyżeczek…
zobacz przepisBlat mazurka: 100g masła 200g mąki 1 jajko 5 łyżeczek…
zobacz przepisPrzepis Pani Zofii Nasierowskiej. Pycha. kilogram…
zobacz przepisSKŁADNIKI CIASTO: 190 g ciastek imbirowych (proponuje…
zobacz przepisSKŁADNIKI (MAK): pół kilo maku bakalie: rodzynki…
zobacz przepisFARSZ: grzyby namoczyć na noc, a potem gotować w tej…
zobacz przepisInspiracja od pani Agnieszki Kręglickiej. Gdy mamy…
zobacz przepisJeden z moich ulubionych przepisów. Zawsze robi furorę…
zobacz przepisTe są pyszne. Dobry przepis! SKŁADNIKI: śledzie…
zobacz przepisNiemodne, ale pyszne… Śledzie w oleju: najprostszy…
zobacz przepisNa słodko i z dużą ilością przypraw. I oczywiście nie…
zobacz przepisObecnie śledź chyba nie jest modny. A przecież jest…
zobacz przepisZALEWA(musi być zagotowana): 1 szklanka octu 10% 1…
zobacz przepis