Składniki: – ok. 500 g sera reblochon de Savoie (w…
zobacz przepisCIASTO: 100g mąki 100g masła roztopionego szczypta soli…
zobacz przepisCiasto: 125 g roztopionego w mikrofalówce masła 150 g…
zobacz przepisCiasto: 150 g mąki (zmieszana kukurydziana z żytnią) 100…
zobacz przepisSKŁADNIKI: pęczek szparagów paczka boczku w plasterkach…
zobacz przepisugotować szparagi usmażyć naleśniki (szklanka mąki…
zobacz przepis250 g mąki, 125 g masła, szczypta soli i kurkumy…
zobacz przepisPyszny… A tymianek bardzo dobrze rośnie w naszych…
zobacz przepisInspiracja od pani Agnieszki Kręglickiej. Gdy mamy…
zobacz przepisTypowa potrawa tym razem przez mnie nieco zmodyfikowana. Do…
zobacz przepisWygląda bardzo efektownie od razu po upieczeniu. Mój jest…
zobacz przepisBardzo czasochłonna zapiekanka w mojej dzisiejszej wersji…
zobacz przepisCannelloni i tuńczyk to standardowe połączenie. Dziś z…
zobacz przepisProste i pyszne. Tortille kupujemy gotowe. Teraz do…
zobacz przepisUdany pomysł. Doskonałym akcentem jest zarówno duża…
zobacz przepisZadanie główne: dobrze ugotować makaron. Nie może być…
zobacz przepisZ blendera czy nie? Oto jest pytanie. W blenderze starłam…
zobacz przepisKolejny pomysł na tartę, dość tym razem wyrafinowany…
zobacz przepis150 g makaronu (może być razowy) 1 ząbek czosnku 100…
zobacz przepisDanie do bólu proste i do bólu pyszne. Do przyrządzenia…
zobacz przepisCiąg dalszy kulinarnej podróży po Podlasiu. Babka…
zobacz przepisKolejny pomysł na zapiekankę z włoskiej książki…
zobacz przepisLubię makaron zapiekamy z mieszanką ricoty, mozarelli…
zobacz przepisPieczarki dziś sprowokowały mnie w czasie wizyty w…
zobacz przepisKiedyś nie miałam zaufania do dań z dynii. Nie miałam…
zobacz przepisDanie okazało się proste do wykonania. W ogóle lubię…
zobacz przepisKtóż nie lubi pewniaków z włoskiej kuchni? Lazania z…
zobacz przepisMakaron wielkie muszle. Malownicza zabawa. Sos pomidorowy…
zobacz przepisMakaron cannelloni to wbrew pozorom niesłychane wyzwanie.…
zobacz przepisDostałam piękny makaron cannelloni. Co z niego…
zobacz przepis