Składniki na ciasto: 100 g masła 100 g mąki 1…
zobacz przepisSkładniki: – ok. 500 g sera reblochon de Savoie (w…
zobacz przepisTajemnica chrupiącej skorupki cremu brulee jest banalna:…
zobacz przepisSzparagi ugotować w lekko osłodzonej wodzie lub w…
zobacz przepisSkładniki: pęczek szparagów cebula masło kostka…
zobacz przepisCiasto: 125 g roztopionego w mikrofalówce masła 150 g…
zobacz przepisSkładniki: 500 g mięsa wołowego, pokrojonego w paski 1…
zobacz przepisCiasto: 150 g mąki (zmieszana kukurydziana z żytnią) 100…
zobacz przepisSos: trzy żółtka masło (1 kostka) ocet winny estragon…
zobacz przepisugotować szparagi usmażyć naleśniki (szklanka mąki…
zobacz przepisSzaparagi ugotować w lekko osolonej i pocukrzonej wodzie.…
zobacz przepisDoradę wypatroszyć i do środka włożyć kawałki…
zobacz przepis250 g mąki, 125 g masła, szczypta soli i kurkumy…
zobacz przepisPiecze się ją do góry nogami ;-) SKŁADNIKI TARTA: 200…
zobacz przepisPiękna tarta, krórą można przygotowywać przez cały…
zobacz przepisW tym roku to 13 czerwca jest tą datą! Pierwsze…
zobacz przepisLetni deser… Prosty i lekki. Masa z serka mascarpone.…
zobacz przepisWygląda bardzo efektownie od razu po upieczeniu. Mój jest…
zobacz przepisŁadna i smaczna. Nadzienie jest dość lekkie, bo na bazie…
zobacz przepisBardzo dobra tarta. Kurki lubią koperek. I to nawet…
zobacz przepisKurki dopisały w tym roku… Co prawda w lesie…
zobacz przepisKolejny pomysł na tartę, dość tym razem wyrafinowany…
zobacz przepisKlasyka klasyki – można powiedzieć. Nic…
zobacz przepisKariera dynia w mojej kuchni zaczęła się od kariery na…
zobacz przepisPieczarki dziś sprowokowały mnie w czasie wizyty w…
zobacz przepisPrzysmak z francuskiej piekarni do wykonania u siebie w…
zobacz przepisDanie okazało się proste do wykonania. W ogóle lubię…
zobacz przepisNigella Lawson przypomniała mi smak także mojego…
zobacz przepisFondue je się raz w roku. To musi być taki…
zobacz przepisDynia ma dość neutralny smak. Więc na początek dodaję…
zobacz przepis