Chobot design
Składniki: cebula dorbno pokrojona w kosteczkę…
SKŁADNIKI: rabarbar pokrojony w drobne kawałki (kilka…
Szparagi ugotować w lekko osłodzonej wodzie lub w…
SKŁADNIKI: sznycle z mięsa indyka – utłuc…
Składniki: sezam – należy go podprażyć na patelni…
Dla mnie tzatziki istniało zawsze jako dodatek do mięs, a…
Sos: trzy żółtka masło (1 kostka) ocet winny estragon…
PASTA Z OLIWEK: 250 g oliwek bez pestek: 1 ząbek…
Co jest jeszcze smaczniejsze niż pizza? Odpowiedź brzmi:…
Czasem potrawa przyrządzona ot tak – od niechcenia…
Inspiracja z El Popo. Nie wyszło tak samo, ale zaproszeni…
oliwa z oliwek ocet winny lub balsamiczny musztarda miód…
ciecierzyca (namoczona przez 24 godz. i gotowana przez 2…
bazylia oliwa z oliwek opcjonalnie parmezan Zmiksować w…
oliwki oliwa z oliwek opcjonalnie migdały (tapenada)…
suszone pomidory oliwa z oliwek opcjonalnie czosnek…
masło czosnek Zmiksować w blenderze. Pychota z kulkami…
rukola (dużo, najlepiej całe opakowanie, po zmiksowanie…
majonez curry Wymieszać. Pasuje do ryby, frytek…
Rozgniatam avocado widelcem, skrapiam cytryną, to…
Sos tzatziki. Oczywiście kojarzy się z wakacjami. Grecja…