Chobot design
Makaron cannelloni to wbrew pozorom niesłychane wyzwanie.…
Mango, sharon, granat, papaya i wiele innych…
Dostałam piękny makaron cannelloni. Co z niego…
Fondue je się raz w roku. To musi być taki…
Szukasz pomysłu na super przekąskę do przygotowania w…
Jak serwować pizzę? Oczywiście z oliwą ekstra virgin i…
Dynia ma dość neutralny smak. Więc na początek dodaję…
Obecnie śledź chyba nie jest modny. A przecież jest…
Hm… Podróże kształcą. Kuchnia włoska wygląda…
Czasem potrawa przyrządzona ot tak – od niechcenia…
Inspiracja z El Popo. Nie wyszło tak samo, ale zaproszeni…
Niedzielne śniadanie lub wakacyjne… Tak, tak…
Potrzebne są: kapusta, boczek lub/i słonina na skwarki…
Zimą fajnie pasują do sałatek lub po prostu do obiadu.…
Nie sądziłam, że to tak proste… Ogórki trzeba…
oliwa z oliwek ocet winny lub balsamiczny musztarda miód…
ciecierzyca (namoczona przez 24 godz. i gotowana przez 2…
żurawina lub borówka cukier Umyte owoce zagotować z…
owoce czarnego bzu cukier Umyte owoce czarnego bzu zasypać…
ZALEWA (do zagotowania): 1 szklanka octu 10% 2 szklanki…
ZALEWA(musi być zagotowana): 1 szklanka octu 10% 1…
bazylia oliwa z oliwek opcjonalnie parmezan Zmiksować w…
oliwki oliwa z oliwek opcjonalnie migdały (tapenada)…
suszone pomidory oliwa z oliwek opcjonalnie czosnek…
masło czosnek Zmiksować w blenderze. Pychota z kulkami…
rukola (dużo, najlepiej całe opakowanie, po zmiksowanie…
Ilości na 1 pizzę: 200 g mąki 125 ml wody…
majonez curry Wymieszać. Pasuje do ryby, frytek…
SKŁADNIKI: 100 g mąki z łyżeczką proszku do pieczenia…
SKŁADNIKI: 250 g mąki 150 g masła 1 jajko szczypta…
SKŁADNIKI: 200 g mąki (może być razowa lub zwykła albo…
Ziemniaki należy oczyścić i gotować nieobrane przez 20…
1 szklanka mąki 1 szklanka mleka 2 jajka…
SKŁADNIKI: 600 g mąki 1 jajko pół szklanki wody sól…
SKŁADNIKI: 250 g mąki 125 g masła 3 żółtka woda…
Rozgniatam avocado widelcem, skrapiam cytryną, to…
Wieczorne kanapki inaczej. Szukam pomysłów na avocado.…
Sos tzatziki. Oczywiście kojarzy się z wakacjami. Grecja…
Fajny pomysł, prosty i z piekarnika. I dość efektowny.…
« Poprzednie 1 … 5 6 7