Chobot design
Ciąg dalszy kulinarnej podróży po Podlasiu. Babka…
Nazbierałam w lesie. Fantastycznie pachną. Najlepiej…
Nie było takie trudne… Dobry wałek, szklanka z w…
Ostatnie zakupy w markecie przypomniały mi dawne czasy.…
Klasyka klasyki – można powiedzieć. Nic…
Kto pamięta wakacje w Bułgarii 25 lat temu? Ja, spośród…
Pełnoziarnista mąka pszenna to kolejny hit mojej kuchni.…
Tym razem w pewnej części autorem przepisu jest sklep…
Czyżby już nadeszło do nas lato? Nie kupuję pomidorów…
Mój przepis to coś na podobieństwo kuchni…
Bardzo sprytne danie – to najlepszy komentarz. Niby…
Kolejny pomysł na zapiekankę z włoskiej książki…
Pieczarki w smaku są super, tylko podczas obierania można…
Bardzo dobry przepis, według mnie. Racuchy smażyło się…
Kariera dynia w mojej kuchni zaczęła się od kariery na…
Lubię makaron zapiekamy z mieszanką ricoty, mozarelli…
Pieczarki dziś sprowokowały mnie w czasie wizyty w…
Sałata z rucoli i włoskiej szynki i sera to uczta…
Przysmak z francuskiej piekarni do wykonania u siebie w…
Danie okazało się proste do wykonania. W ogóle lubię…
Któż nie lubi pewniaków z włoskiej kuchni? Lazania z…
Makaron wielkie muszle. Malownicza zabawa. Sos pomidorowy…
Nigella Lawson przypomniała mi smak także mojego…
Co jest jeszcze smaczniejsze niż pizza? Odpowiedź brzmi:…
Rucola lubi dodatki zarówno słodkie, jak i wytrawne.…
Makaron cannelloni to wbrew pozorom niesłychane wyzwanie.…
Dostałam piękny makaron cannelloni. Co z niego…
Fondue je się raz w roku. To musi być taki…
Jak serwować pizzę? Oczywiście z oliwą ekstra virgin i…
Dynia ma dość neutralny smak. Więc na początek dodaję…
Obecnie śledź chyba nie jest modny. A przecież jest…
Hm… Podróże kształcą. Kuchnia włoska wygląda…
Czasem potrawa przyrządzona ot tak – od niechcenia…
Potrzebne są: kapusta, boczek lub/i słonina na skwarki…
Nie sądziłam, że to tak proste… Ogórki trzeba…
Sos tzatziki. Oczywiście kojarzy się z wakacjami. Grecja…
Fajny pomysł, prosty i z piekarnika. I dość efektowny.…
« Poprzednie 1 2 3