Chobot design
Składniki: – ok. 500 g sera reblochon de Savoie (w…
Pyszny… A tymianek bardzo dobrze rośnie w naszych…
Inspiracja od pani Agnieszki Kręglickiej. Gdy mamy…
Jeden z moich ulubionych przepisów. Zawsze robi furorę…
Typowa potrawa tym razem przez mnie nieco zmodyfikowana. Do…
Bardzo czasochłonna zapiekanka w mojej dzisiejszej wersji…
Cannelloni i tuńczyk to standardowe połączenie. Dziś z…
Udany pomysł. Doskonałym akcentem jest zarówno duża…
Zadanie główne: dobrze ugotować makaron. Nie może być…
Z blendera czy nie? Oto jest pytanie. W blenderze starłam…
150 g makaronu (może być razowy) 1 ząbek czosnku 100…
Danie do bólu proste i do bólu pyszne. Do przyrządzenia…
Ciąg dalszy kulinarnej podróży po Podlasiu. Babka…
Kolejny pomysł na zapiekankę z włoskiej książki…
Lubię makaron zapiekamy z mieszanką ricoty, mozarelli…
Kiedyś nie miałam zaufania do dań z dynii. Nie miałam…
Makaron wielkie muszle. Malownicza zabawa. Sos pomidorowy…
Makaron cannelloni to wbrew pozorom niesłychane wyzwanie.…