Chobot design
Porcja na 3-4 osoby, wg Kwestii Smaku Składniki: 200 g…
SKŁADNIKI: kilka borowików (pokrojone w kawałki) cebula…
SKŁADNIKI: makaron tagliatelle pęczek zielonych…
Składniki: 500 g makaronu pappardelle 1 łyżka oliwy 1…
Składniki: masło 45 g 250 g pieczarek 2 pory pokrojone…
SKŁADNIKI: 250 g makaronu tagliatelle 400 g wątróbek…
Na 3-4 osoby: kawałek fileta z łososia (świeży)…
SKŁADNIKI: cebula dymka, pęczek 2 ząbki czosnku 250 g…
Danie bardzo smaczne i szybko wykonalne. SOS POMIDOROWY:…
Najprostsze – najlepsze. Dowolny makaron…
Wątróbka szczególnie modna aktualnie nie jest. Natomiast…
Pici. Makaron trochę grubszy niż spagetti. Podobno…
Typowa potrawa tym razem przez mnie nieco zmodyfikowana. Do…
Bardzo czasochłonna zapiekanka w mojej dzisiejszej wersji…
Cannelloni i tuńczyk to standardowe połączenie. Dziś z…
Udany pomysł. Doskonałym akcentem jest zarówno duża…
Zadanie główne: dobrze ugotować makaron. Nie może być…
150 g makaronu (może być razowy) 1 ząbek czosnku 100…
Tym razem w pewnej części autorem przepisu jest sklep…
Kuchnię chińską pozanajemy według BBC. Motyw przewodni:…
Bardzo sprytne danie – to najlepszy komentarz. Niby…
Kolejny pomysł na zapiekankę z włoskiej książki…
Pieczarki w smaku są super, tylko podczas obierania można…
Lubię makaron zapiekamy z mieszanką ricoty, mozarelli…
Kiedyś nie miałam zaufania do dań z dynii. Nie miałam…
Któż nie lubi pewniaków z włoskiej kuchni? Lazania z…
Makaron wielkie muszle. Malownicza zabawa. Sos pomidorowy…
Makaron cannelloni to wbrew pozorom niesłychane wyzwanie.…
Dostałam piękny makaron cannelloni. Co z niego…
Hm… Podróże kształcą. Kuchnia włoska wygląda…