Chobot design
Składniki: – ok. 500 g sera reblochon de Savoie (w…
CIASTO: 100g mąki 100g masła roztopionego szczypta soli…
Ciasto: 125 g roztopionego w mikrofalówce masła 150 g…
Ciasto: 150 g mąki (zmieszana kukurydziana z żytnią) 100…
SKŁADNIKI: pęczek szparagów paczka boczku w plasterkach…
ugotować szparagi usmażyć naleśniki (szklanka mąki…
250 g mąki, 125 g masła, szczypta soli i kurkumy…
Pyszny… A tymianek bardzo dobrze rośnie w naszych…
Inspiracja od pani Agnieszki Kręglickiej. Gdy mamy…
Typowa potrawa tym razem przez mnie nieco zmodyfikowana. Do…
Wygląda bardzo efektownie od razu po upieczeniu. Mój jest…
Bardzo czasochłonna zapiekanka w mojej dzisiejszej wersji…
Cannelloni i tuńczyk to standardowe połączenie. Dziś z…
Proste i pyszne. Tortille kupujemy gotowe. Teraz do…
Udany pomysł. Doskonałym akcentem jest zarówno duża…
Zadanie główne: dobrze ugotować makaron. Nie może być…
Z blendera czy nie? Oto jest pytanie. W blenderze starłam…
Kolejny pomysł na tartę, dość tym razem wyrafinowany…
150 g makaronu (może być razowy) 1 ząbek czosnku 100…
Danie do bólu proste i do bólu pyszne. Do przyrządzenia…
Ciąg dalszy kulinarnej podróży po Podlasiu. Babka…
Kolejny pomysł na zapiekankę z włoskiej książki…
Lubię makaron zapiekamy z mieszanką ricoty, mozarelli…
Pieczarki dziś sprowokowały mnie w czasie wizyty w…
Kiedyś nie miałam zaufania do dań z dynii. Nie miałam…
Danie okazało się proste do wykonania. W ogóle lubię…
Któż nie lubi pewniaków z włoskiej kuchni? Lazania z…
Makaron wielkie muszle. Malownicza zabawa. Sos pomidorowy…
Makaron cannelloni to wbrew pozorom niesłychane wyzwanie.…
Dostałam piękny makaron cannelloni. Co z niego…