Chobot design
umyć suszone grzyby włożyć do właściwej wody na 2…
Ugotować wywar z warzyw i kostki rosołowej warzywnej, a…
Pokroić w kawałki, posolić. Obtoczyć w mące…
FARSZ: grzyby namoczyć na noc, a potem gotować w tej…
grzyby namoczyć na noc, a potem gotować w tej samej…
Dobry przepis… Ciasto: 125 g mąki 125 g masła 1…
PASTA Z OLIWEK: 250 g oliwek bez pestek: 1 ząbek…
SKŁADNIKI: cebula dymka, pęczek 2 ząbki czosnku 250 g…
Piecze się ją do góry nogami ;-) SKŁADNIKI TARTA: 200…
Danie bardzo smaczne i szybko wykonalne. SOS POMIDOROWY:…
Ach, te ości. Więcej nie zrobię z tego powodu płoci…
Tosty z wątróbką. Fajne czekadełko, ale jednak…
Idealne danie, gdy masz gości. A zwłaszcza, gdy…
Najprostsze – najlepsze. Dowolny makaron…
Czwartek to u nas dzień świeżych ryb. Tak więc…
Wątróbka szczególnie modna aktualnie nie jest. Natomiast…
Pici. Makaron trochę grubszy niż spagetti. Podobno…
Lubię dania, które nie tylko dobrze smakują, ale…
Piękna tarta, krórą można przygotowywać przez cały…
W tym roku to 13 czerwca jest tą datą! Pierwsze…
Lubię to! Bez mała kolory włoskiej flagi: rucola…
Greckie pierożki z ciasta filo i sera feta. Wytrawna…
Kolory końca lata: ciepła żółć, pomarańcz…
Super na upały. Idealne jako przystawka, jako deser, czy…
Cała ryba, nie filet – oto jest wyzwanie. U nas…
Letni deser… Prosty i lekki. Masa z serka mascarpone.…
Typowa potrawa tym razem przez mnie nieco zmodyfikowana. Do…
Smak z dzieciństwa. Pychota. Jabłka są pokrojone w…
Dobrze, jeśli melon jest dojrzały i smaczny. To gwarancja…
Te są pyszne. Dobry przepis! SKŁADNIKI: śledzie…
Niemodne, ale pyszne… Śledzie w oleju: najprostszy…
Wygląda bardzo efektownie od razu po upieczeniu. Mój jest…
Na słodko i z dużą ilością przypraw. I oczywiście nie…
Bardzo czasochłonna zapiekanka w mojej dzisiejszej wersji…
Ładna i smaczna. Nadzienie jest dość lekkie, bo na bazie…
Cannelloni i tuńczyk to standardowe połączenie. Dziś z…
Udany pomysł. Doskonałym akcentem jest zarówno duża…
Można je kupić w delikatesach, ale jaka frajda ususzyć…
Zadanie główne: dobrze ugotować makaron. Nie może być…
Bardzo dobra tarta. Kurki lubią koperek. I to nawet…
W mojej kuchni na blacie znowu leży książka…
Tykocin, restauracja żydowska Tejsza. Zamiast najlepszego…
Z blendera czy nie? Oto jest pytanie. W blenderze starłam…
Kurki dopisały w tym roku… Co prawda w lesie…
Idealny pomysł na przyjęcie. Malowniczo, pysznie i…
Kolejny pomysł na tartę, dość tym razem wyrafinowany…
150 g makaronu (może być razowy) 1 ząbek czosnku 100…
Danie do bólu proste i do bólu pyszne. Do przyrządzenia…
« Poprzednie 1 2 3 Następne »